Testimoni Pengguna
"Bijaknya Nabi SAW adalah baginda mempunyai ilmu yang hebat dan memudahkan ilmu agar difahami semua orang. QG ini menggunakan kaedah itu dalam penyampaian kandungannya iaitu 3M - mudah, menarik dan mesra. Anda sudah mempunyai keputusan yang baik untuk membelek buku ini, sekarang pastikan pula anda memilikinya!"             
(Amin Idris - Perunding motivasi dan personaliti TV Al Hijrah)

"Membaca buku ini terasa lain dari yang lain.Penjelasan topik terperinci dan berperingkat.Sangat mudah memahami suatu topik.Membaca satu topik,saya teruja ke topik selanjutnya.Jika tanya saya buku ini,saya akan kata TERBAIK dan MENARIK" 
(Nazri Abdullah - Wartawan dan penulis)


"Sudah lama saya mencari bahan usrah yang sesuai bagi golongan remaja.Kini saya sudah menemuinya. QG, sebuah buku yang ringkas dan padat serta mempunyai manhaj yang tersusun. Bukan sahaja mudah dirujuk, bahkan mempunyai ilustrasi yang menarik" 
(Ustazah Yasmoon Mohamed - Editor)"Apa yang menarik tentang QG ini ialah bukan sekadar merangkumi perkara berkaitan kesyumulan Islam sahaja,tetapi ia dihidangkan dengan konsep santai serta membantu pembaca memahami Islam dengan lebih mudah dan praktikal.Saya sudah pun memiliki semua siri buku ini.Anda bagaimana?" 
(Che Mohd Rozaihan Rosli - YDP Persatuan Mahasiswa Kelantan Universiti Malaya)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...